X
Despre Maxikids

 

Maxikids este denumirea comercială și proprietate a companiei Zivax Maxi SRL, înființată în 2012, în R. Moldova. Totul a început ca o mică afacere de familie care creează și produce articole vestimentare pentru copii în ediție limitată. Scopul nostru este să îmbrăcăm copiii în hainuțe unice la prețuri accesibile. 

 

 

Punem dragoste în fiecare produs, iar fiecare hăinuţă e creată să-i ofere micuţului tău siguranţă şi confort. Designerii Maxikids creează modele unice pentru copii începând de la nou-născuți până la 12 ani, alegând o paletă de culori actuală tendințelor din modă pentru cei mici, un design vesel și o abordare îndrăzneață, care îi va face remarcați indiferent de situație.

 

 

Din dragoste și grijă pentru copii, nu acceptăm lucrurile făcute superficial. Ne selectăm cu atenție materialele din care ies body-uri, salopete, pantalonaşi, tricouri, rochiţe şi câte şi mai câte, pentru a alege doar bumbacul fin, cel care devine aproape una cu pielea, mângâind-o precum însăşi mâna ta, dar lăsând-o totuşi să respire în voie.

 

 

Apoi croim, în zeci de feluri, în zeci de modele ca tu să ai motiv bun de stat pe gânduri în faţa rafturilor noastre. Şi spunem poveşti cu fiecare model pe care-l imprimăm, poveşti de amuzat copiii, poveşti trainice, nemuritoare, menite să rămână acolo indiferent de câtă apă trece peste ele.

 

 

 

Şi tot cu migală coasem piesă cu piesă, iar din răbdarea noastră ies hăinuţe care rezistă îndelung bucuriilor copilăriei. Vă punem așadar la dispoziție un produs manufacturat cu grijă ce poartă în el căldura și magia plaiurilor binecuvântate ale Moldovei. Cu drag, pentru toate mămicile iubitoare ca tine!!!

 

 

De ce să alegi hăinuțele Maxikids:

  • Facem hăinuțe pentru ca ele să devină prima dumneavoastră alegere, nu doar pentru zile de naștere, baluri sau recepții, ci pentru tot ceea ce face cu adevărat special viața de familie pe care o trăim zi de zi.
  • Ne dorim să aducem în familie calitatea, confortul și încrederea de care orice părinte are nevoie pentru copilul său, atunci când ne gândim la hăinuțele lui.
  • Prin prețul, designul, grija pentru fiecare cusătură și calitatea materialelor, urmărim să ne situăm în fiecare zi în zona de confort atât a copiilor cât și a părinților.
X