X
Livrare

LIVRĂRI ÎN MOLDOVA

Operatorii noștri procesează comenzile Dumneavoastră începând cu ora 09:00 până la 17:00 de luni până vineri, cu excepția zilelor de weekend și a zilelor de sărbători oficiale. Operatorul va confirma comanda la scurt timp după plasarea ei. Livrarea se efectuează după confirmarea comenzii, în zilele de luni și joi a fiecărei săptămâni. Livrarea produselor se efectuează în regim de curierat atât in Chișinău cât și pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Livrarea produselor se efectuează de către companii specializate în curierat. Curierul va apela cu o oră înainte de a aduce produsul comandat pentru a se asigura că veți fi la adresa indicată. Se acceptă doar o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea produselor NU se efectuează în raioanele din stinga Nistrului (în Transnistria).

Taxe de livrare în Chișinău:

  • Livrare GRATUITĂ în Chișinău la o comandă mai mare de 400 lei;
  • Livrare 45 lei în Chișinău, la o comandă mai mica de 400 lei.

Timp de livrare în Chișinău: Livrarea se efectuează după plasarea comenzii pe site, între orele 13:00 și 19:00, în zilele de luni și joi a fiecărei săptămâni. Nu livrăm în zilele de weekend și de sărbătorile oficiale.

Taxe de livrare în alte regiuni ale Moldovei și suburbii Chișinău:

  • Livrare GRATUITĂ în alte localități la o comandă mai mare de 800 lei;
  • Livrare 65 lei în alte localități, la o comandă mai mica de 800 lei.

Timp de livrare: Pentru comenzile finalizate pe site-ul www.maxikids.md până la orele 12:00, livrarea se efectuează în 2-3 zile lucrătoare, între orele 9:00 și 19:00. Pentru comenzile finalizate pe site-ul www.maxikids.md după orele 12:00, livrarea se efectuează în 3-4 zile lucrătoare, între orele 9:00 și 19:00, în dependență de localitate și volumul de lucru al companiei de curierat.

 

LIVRĂRI INTERNAȚIONALE (Europa, SUA, Canada) 

Pentru Livrările Internaționale achitarea produselor se face doar online direct pe site.

Livrările internaționale se efectuează prin intermediu Poștei Moldovei, în dependență de greutatea coletului:

Dacă produsul cântărește mai puțin de 0,5 kilogram, atunci taxa de livrare e 200 MDL;

Dacă produsul depășește 0,5 kilograme, atunci taxa acestuia va fi calculată conform formulei: 375 MDL * masa produsului = taxa de livrare;

EXEMPLU: 375 MDL x 0,550 gr = 206,25 MDL

Livrare GRATUITĂ în Europa, la comenzi mai mari de 3000 lei.

Livrare GRATUITĂ în SUA și Canada, la comenzi mai mari de 5000 lei.

Durată livrare: în decurs de 14 zile lucrătoare după procesarea comenzii, de la ora 10:00 până la ora 18:00.

ATENȚIE! La primirea coletului vă rugăm să verificați dacă acesta este integru și fără deteriorări și să semnați actul de primire al mărfii. Prin semnarea actului de livrare, coletul și produsele livrate trec oficial în posesia Dvs-tră.

X