X
Retur

Condiții generale pentru returul produselor în termen de 14 zile  

Cumpărătorul are dreptul să returneze un produs Maxikids, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit: nepurtate, nespălate, fără urme de uzură, pete sau rupturi și trebuie să conțină etichetele intacte. În cazul nerespectării acestor condiții, Maxikids.md își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor. Produsul returnat trebuie prezentat în ambalajul original, să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însoțit de cadourile sau accesoriile cu care a fost livrat. 

Poți returna produsele atât prin curier, cât și în magazinele Maxikids dupa completarea formularului de retur.

1. Cum se efectueaza returul:

- Vă rugăm să completați formularul de retur online;

- Ambalați produsele pe care doriți să le returnați în punga sau cutia originală. Dacă produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate și acestea;

- Vă rugăm să adăugați în colet bonul fiscal și o copie a facturii pe care ați primit-o la livrare de la curier;

- Trimiteți cu o firmă de curierat coletul cu produsele către Maxikids.md pe adresa: 

Adresa: Republica Moldova, mun. Chisinau, str. Meșterul Manole 4, Cod Poștal MD-2044.

Atenție! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către cumpărător!

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 7 de zile de la recepția Formularului de Retur prin transfer bancar în contul clientului care a achitat online, sau în numerar la adresa indicată de client prin intermediul serviciului de curierat. Livrarea banilor în numerar va fi suportată de către cumpărător!  In cazul în care clientul nu achită costul returului, acesta va fi decontat din contravaloarea produselor returnate. Costul transportului va fi menționat în momentul apelului telefonic.

2. Produse defecte sau care prezintă deteriorări în momentul recepționării lor

În cazul în care primiți un produs defect, tot ce aveți de făcut este să contactați echipa Maxikids în primele 72 de ore de la recepție, trimițându-ne o fotografie cu produsul la adresa maxikids.moldova@gmail.com și vom înlocui produsul. Și în acest caz vă rugam sa completați Formularul de Retur. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, sunt suportate de Maxikids. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm sa refuzați recepția lor.

3. Schimbarea produselor în magazinele Maxikids

Există posibilitatea schimbului de produse, care nu vă convin după mărime, model, depistarea unor defecte cauzate la fabricație sau transportare, aveți posibilitatea să le schimbați în oricare din magazinele Maxikids. În cazul diferenței de preț, suma insuficientă este adaugată de către cumpărător, dacă produsul solicitat este la un preț mai mare.

4. Observații generale

Produsele din categoria lengerie de corp nu pot fi returnate.

Pentru mai multe detalii apelați Departamentul Online la numarul de tel: +373 69 746 923

X