X
Program de fidelitate

Programul de fidelizare - oferă recompense clienților pentru faptul că s-au înregistrat pe site sau au procurat produse de pe site (cashback). Despre toate acestea mai jos.

1. Înregistrarea pe site

Fiecare persoană care se înregistrează pe site și își activează contul primește automat 50 de bonusuri*, pe care le poate folosi chiar de la prima cumpărătură. Bonusurile se acumulează în cont și nu expiră. 1 bonus = 1 leu MDL. 

2. Procurarea cu bonusuri.

Ați decis să încercați să faceți prima procurare online de pe site. Modelul care v-a plăcut are un preț de 200 lei dar aveți în cont și 50 de bonusuri, după înregistrare. La procurarea online aveți posibilitatea de a achita o parte din suma produsului cu bonusuri în sumă de: 0%, 5%, 10%, 15%, sau 20%. 

Din suma de 200 lei ați decis să achitați 20% cu bonusurile acumulate (la moment ele sunt doar 50). Pentru această procurare 20% (cu bonusuri) din suma de 200 lei constituie 40 lei/bonusuri. Dvs. veți achita la livrare doar suma de 160 MDL și veți rămâne cu 10 lei /bonusuri.

După confirmarea livrării comenzii de către curier si acceptarea de către client, în cont se vor atribui 5% bonus ( cashback ) din suma produsului procurat de 160 lei, ve-ți primi 8 bonusuri în cont. În final veți rămâne cu 10+8=18 lei/bonusuri. Bonusurile se vor acumula pe măsură ce achiziționați alte produse de pe site și le puteți utiliza la procurarea altor produse, care pot fi deasemenea achitate pana la 20% cu bonusuri. În cazul în care produsele vor fi returnate, bonusurile cashback vor fi anulate. Bonusurile se vor atribui doar în cazul în care sunteți înregistrat și/sau logat pe site.

*Atenție* - Înregistrarea mai multor utilizatori de pe un calculator nu este posibilă din motivul de a evita fraudele. Un cont - o adresa IP unică. De aceea vă recomandăm dacă cineva deja s-a înregistrat de pe un calculator care îl utilizați împreună, sau calculatoarele sunt unite în rețea și folosesc o adresă IP comună, vă recomandăm să vă înregistrați de pe telefonul Dvs. mobil care are browser web pentru navigare online.

X